Szombati meccsek: Hátrányból nyert az Ercsi, gálázott a Velence

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Négy felnőtt meccset játszottak Fejér vármegyében a szombati játéknapon.

Vármegyei I. osztály Felnőtt 8. forduló

A Dunaújváros ha nem is nagy különbséggel, de legyőzte az újonc Adony együttesét. Szepessy Róbert az első félidő végén értékesített egy büntetőt, majd a második játékrész hajrájában is betalált.

A Bodajk az első félidő végén Bőhm Levente találatával megszerezte a vezetést Ercsiben. A második játékrészben sokáig nem tudta feltörni a sereghajtó védelmét a vendéglátó.

Szűk húsz perccel a lefújás előtt Horváth Benett egalizált, majd néhány perccel később Lak Imre találatával már az Ercsinél volt az előny. Hodula Máté Ádám góljával dőlt el végérvényesen a meccs.

A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a 86. percben csereként pályára lépő bodajki játékost, Csapcsár Miklóst a játékvezető egy percen belül kiállította, így a csapat 10 emberrel fejezte be az ütközetet.

Dunaújváros – Adony 2-0 (1-0)
Ercsi – Bodajk 3-1 (0-1)

Vármegyei II. osztály Észak Felnőtt 8. forduló

A Kápolnásnyék II. kétgólos előnyt alakított ki a Herceghalom otthonában Porovázsnyik Máté és Móricz Bercel találataival. A hajrát azonban megnyomták a hazaiak, és Gráfel Vilmos valamint Kinyik Ádám góljaival egalizáltak.

A herceghalmiak emberhátrányban játszották le az utolsó perceket, miután a hajrában csereként pályára lépő Toroczkai Máté Bonifácot kiállította a játékvezető.

A Velence rendkívül magabiztosan nyert a sereghajtó Mány otthonában. Négygólos hátrányt követően szépítettek a mányiak, ám ezt követően lőttek még egy gólt a tópartiak is.

Herceghalom – Kápolnásnyék II. 2-2 (0-1)
Mány – Velence TSE 1-5 (0-3)

Nyitókép: FociDrukkker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?