Vármegyei meccsajánló: Már szombaton meccsdömping lesz, Dunaújvárosba látogat a Csór

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vasárnap is lesznek azért izgalmas mérkőzések, például Sárbogárdon és Szabadegyházán.

Vármegyei I. osztály Felnőtt 6. forduló

Szombaton négy mérkőzést is rendeznek a vármegyei első osztályban. A legnagyobb rangadót kétségkívül Dunaújvárosban rendezik. A helyi csapat eddig nem úgy muzsikált, ahogyan az újvárosi drukkerek azt remélték, a Csór elleni ütközeten fontos kérdések dőlhetnek el mindkét együttes számára.

A nyékiek eddig mindössze egy ponttal szereztek többet, mint az újonc Adony. Most a két csapat egymás ellen mérheti össze erejét, a favorit azonban nyilvánvalóan a KVSE.

Az Ercsi a bombaformában lévő Martonvásárral ütközik meg. Ez egy kiélezett összecsapás lehet, a végeredmény megjósolhatatlan.

Az eddig pontot nem szerző Bodajk csapatára újabb komoly erőpróba vár. A sereghajtó az élmezőnyhöz tartozó Sárosd együttesét fogadja, amely a legutóbbi két meccsét kapott gól nélkül nyerte.

Vasárnap a még nyeretlen Ikarus-Maroshegy együttesét fogadja a Lajoskomárom. A hazaiak eddig veretlenek, ha a sorozatok folytatódnak, akkor a lajoskomáromiak fognak nyerni.

A Mezőfalva kérdés, hogy képes lesz-e megszorongatni a Mórt. Eddig idegenben is meggyőzően teljesített Németh Bálint csapata, most is a piros-feketék lesznek a favoritok.

Első pontjait aligha a Sárbogárd ellen fogja megszerezni az Enying. A két csapat teljesen ellentétes célokért küzd, ezen a találkozón csak az lehet a kérdés, hogy hány góllal fognak nyerni a bogárdiak.

2024. szeptember 28. szombat 16:00
Dunaújváros – Csór
Kápolnásnyék – Adony
Ercsi – Martonvásár
Bodajk – Sárosd

2024. szeptember 29. vasárnap 16:00
Lajoskomárom – Ikarus-Maroshegy
Mezőfalva – Mór
Enying – Sárbogárd

A bajnokság állása:
1. Sárbogárd 15p
2. Csór 12p
3. Mór 12p
4. Lajoskomárom 10p
5. Sárosd 9p
6. Martonvásár 7p
7. Kápolnásnyék 7p
8. Adony 6p
9. Dunaújváros 5p
10. Ercsi 3p
11. Mezőfalva 3p
12. Ikarus-Maroshegy 1p
13. Enying 0p
14. Bodajk 0p

Vármegyei II. osztály Észak Felnőtt 6. forduló

Ebben a csoportban három találkozót fognak szombaton lebonyolítani. A bajnoki cím fő várományosa, a Bakonycsernye hazai pályán a Csurgó ellen rendezhet gólfesztivált. Eközben az első győzelmére hajtó Mány és Pátka egymással csap majd össze, de lesz egy izgalmas meccs a Herceghalmi Sportpályán is, ahová az eddig jól szereplő VBK látogat.

Vasárnap a Mór és a Kápolnásnyék második számú együttese egymással csap majd össze. Döntő tényező lehet, hogy a móriak leadhatnak az elsőszámú együttesből játékosokat, a nyékieknek erre nem lesz lehetőségük.

A Szár és a Vál ki-ki meccset játszhat egymással. A főleg hazai pályán remeklő Etyek az újonc, és eddig egészen jól teljesítő Velencével fog összecsapni.

2024. szeptember 28. szombat 16:00
Bakonycsernye – Fehérvárcsurgó
Herceghalom – Videoton Baráti Kör
Mány – Pátka

2024. szeptember 29. vasárnap 16:00
Szár – Vál
Mór II. – Kápolnásnyék II.
Etyek – Velence TSE

A tabella állása:
1. Mór II. 10p
2. Bakonycsernye 9p
3. Videoton Baráti Kör 7p
4. Vál 7p
5. Etyek 7p
6. Puskás Akadémia III. 7p
7. Herceghalom 6p
8. Velence TSE 4p
9. Szár 4p
10. Kápolnásnyék II. 3p
11. Fehérvárcsurgó 3p
12. Pátka 1p
13. Mány 1p

Vármegyei II. osztály Dél Felnőtt 6. forduló

Ebben a csoportban csak egy meccs lesz szombaton. Két jó formában lévő csapat ütközik meg egymással Lajoskomáromban, a helyi együttes az Abát fogadja.

Vasárnap a múlt heti rangadó elvesztése után a Pákozd ellen javíthat a Nagykarácsony. Az Előszállás, amely épp a nagykarácsonyiakat verte, az Apostag együttese ellen bizonyíthatja, hogy többről van szó, mint puszta fellángolásról.

A Seregélyes-Srásod II. az első győzelmét már megszerezte, a következőre azonban lehet, hogy még várni kell. A csapat ellenfele ugyanis az eddig hibátlanul és igen meggyőzően teljesítő Beloiannisz lesz.

A kétarcú Sárszentmihály a Baracs együttesét fogadja. Nehéz megjósolni, hogy azt a mihályi csapatot láthatjuk majd, amely legyőzte a Polgárdit, vagy azt, amelyen átgázolt a Beloiannisz, így tehát a baracsiak sem mehetnek biztosra.

A múlt heti meglepő fiaskó után most egy másik újonc, a Kisláng ellen javíthat a Nagyvenyim. A kislángiak eddig nem nyertek a bajnokság során, de többnyire szoros meccseket játszottak, így ez egy izgalmas találkozónak ígérkezik.

2024. szeptember 28. szombat 13:00
Lajoskomárom II. – Aba Sárvíz

2024. szeptember 29. vasárnap 16:00
Nagykarácsony – Pákozd
Előszállás – Apostag
Seregélyes-Sárosd II. – Beloiannisz
Sárszentmihály – Baracs
Nagyvenyim – Kisláng

A tabella állása:
1. Beloiannisz 12p
2. Polgárdi 12p
3. Baracs 10p
4. Aba Sárvíz 9p
5. Nagykarácsony 9p
6. Előszállás 7p
7. Lajoskomárom II. 6p
8. Apostag 5p
9. Nagyvenyim 4p
10. Seregélyes-Sárosd II. 4p
11. Sárszentmihály 4p
12. Kisláng 1p
13. Pákozd 0p

Vármegyei III. osztály Észak Felnőtt 4. forduló

Mindkét meccset vasárnap rendezik ebben a csoportban. Az Újbarok hatpontos rangadót játszik a Mány II.-Csabdi együttesével, az egyaránt pont nélküli Pázmánd és a Kajászó pedig egymással csap össze.

2024. szeptember 29. vasárnap 16:00
Újbarok – Mány II.-Csabdi
Pázmánd – Kajászó

A tabella állása:
1. Tordas 9p
2. Mány II.-Csabdi 6p
3. Újbarok 3p
4. Pázmánd 0p
5. Kajászó 0p

Vármegyei III. osztály Nyugat Felnőtt 6. forduló

Ebben a csoportban is csak vasárnap lesznek mérkőzések. A listavezető Magyaralmás az újonc Lovasberény otthonában feledtetheti a múlt heti fiaskót. Az Iszkaszentgyörgy a Söréd ellen hazai pályán minden bizonnyal begyűjti majd a pontokat.

Pátkán is lesz egy meccs, a Csókakővel játszik ki-ki meccset a helyiek második számú alakulata. Nagy összegben senki ne fogadjon arra, hogy a Pusztavám és a Feketehegy-Szárazrét meccsét lejátsszák majd, mivel a fehérváriakat minden bizonnyal ki fogják zárni a bajnokságból, amiért három bajnoki meccsükre sem álltak ki. Jó kérdés persze, hogy miben bíztak akkor, amikor ilyen szűkös kerettel neveztek.

2024. szeptember 29. vasárnap 16:00
Iszkaszentgyörgy – Söréd
Lovasberény – Magyaralmás
Pátka II. – Csókakő

A táblázat a Feketehegy-Szárazrét kizárásával alaposan átalakult. Attól a négy csapattól ugyanis le kellett vonni három pontot, amely papíron vagy a valóságban már játszott a fehérvári együttessel.

A tabella állása:
1. Iszkaszentgyörgy 10p
2. Magyaralmás 7p
3. Pusztavám 9p
4. Csókakő 6p
5. Lovasberény 4p
6. Pátka II. 4p
7. Söréd 3p

Vármegyei III. osztály Közép Felnőtt 4. forduló

Ebben a csoportban is vasárnap lesznek a találkozók. A forduló rangadóját a Sárszentágota játssza a Kőszárheggyel, a hazai pálya előnye mindenképp az ágotaiak mellett szól.

A nyeretlen Káloz nem sok jóra számíthat az élmezőnyhöz tartozó Dinnyés ellen még Kálozon sem. A táciaknak sem valószínű, hogy sok babér terem majd a lepsényiek ellen.

2024. szeptember 29. vasárnap 16:00
Sárszentágota – Kőszárhegy
Káloz – Dinnyés
Tác-Csősz – LMSK

A tabella állása:
1. Sárszentágota 7p
2. Kőszárhegy 6p
3. Dinnyés 6p
4. LMSK 4p
5. Tác-Csősz 1p
6. Káloz 1p

Vármegyei III. osztály Kelet Felnőtt 3. forduló

A listavezető Szabadegyháza valamint a második Besnyő is nagyarányú győzelmet aratott a múlt héten. A két fél most egymással ütközik meg, sokgólos meccs és komoly izgalmak várhatók.

A Pusztaszabolcs már megszerezte első győzelmét, most pedig a másodikra hajthat a rossz passzban lévő Ráckeresztúr vendégeként. Két csalódott csapat csatája lesz a Rácalmásé és a Kulcsé, amiből megjósolhatatlan, hogy melyik együttes jön ki jobban.

2024. szeptember 29. vasárnap 16:00
Ráckeresztúr – Pusztaszabolcs
Szabadegyháza – Besnyő
Rácalmás – Kulcs

A tabella állása:
1. Szabadegyháza 9p
2. Besnyő 7p
3. Ráckeresztúr 6p
4. Pusztaszabolcs 3p
5. Rácalmás 1p
6. Kulcs 0p

Vármegyei III. osztály Dél Felnőtt 4. forduló

Szombaton csúcsderbi lesz ebben a csoportban. Az eddig veretlen Sárbogárd II. a hibátlan Déget fogadja. A találkozónak nagy tétje lesz a felsőházba jutás tekintetében.

A Vajta megszerezte már első győzelmét a múlt héten, most a pontot eddig még nem szerző Nagylók ellen vasárnap a második sikere is meg lehet a csapatnak. Eközben Alapra látogat az a Cece, amelynek a megerősített kerete eddig nem a várakozásoknak megfelelően muzsikált.

2024. szeptember 28. szombat 16:00
Sárbogárd II. – Dég

2024. szeptember 29. vasárnap 16:00
Vajta – Nagylók
Alap – Cece

 

A tabella állása:
1. Dég 9p
2. Sárbogárd II. 7p
3. Alap 4p
4. Cece 3p
5. Vajta 3p
6. Nagylók 0p

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?