Vármegye II: Megvan a felcsútiak első sikere, botlott a Nagykarácsony

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Bravúros győzelmet aratott az Előszállás az eddig hibátlan nagykarácsonyiakkal szemben. Meglepő vereséget szenvedett a Pátka, kétgólos hátrányból nyert az Aba.

Vármegyei II. osztály Észak Felnőtt 4. forduló

A szombati meccsekről már írtunk. Nézzük, mi történt vasárnap!

A beharangozóban azt pedzegettük, hogy a felcsútiak a Kápolnásnyék otthonában megszerezhetik szezonbeli első sikerüket. Nos, végül így is történt, az újoncnak így továbbra sincs pontja.

A Bakonycsernye a várakozásoknak megfelelően begyűjtötte a pontokat a Szár otthonában. A csernyeiek az első félidő végén Kovács János találatával szerezték meg a vezetést, majd a szünet után rögtön betalált Molnár Dávid, lezárva a meccset.

A Mór II. hátrányból nyert a VBK otthonában. Amikor már-már úgy tűnt, megosztoznak a pontokon a csapatok, Németh Dávid 90. percben szerzett találatával megnyerték a meccset a móriak.

Az Etyek legyőzte a papíron jóval nagyobb játékerőt képviselő Pátkát. Veres László Dávid két góllal járult hozzá csapata sikeréhez.

2024. szeptember 15. vasárnap 16:30
Kápolnásnyék II. – Puskás Akadémia III. 0-2 (0-1)
Szár – Bakonycsernye 0-2 (0-1)
Mór II. – Videoton Baráti Kör 3-2 (1-1)
Etyek – Pátka 2-1 (1-0) 

A tabella állása:
1. Mór II. 9p
2. Bakonycsernye 9p
3. Vál 7p
4. Etyek 7p
5. Herceghalom 6p
6. Puskás Akadémia III. 6p
7. Videoton Baráti Kör 4p
8. Velence TSE 3p
9. Szár 3p
10. Fehérvárcsurgó 2p
11. Pátka 1p
12. Mány 1p
13. Kápolnásnyék II. 0p

Vármegyei II. osztály Dél Felnőtt 4. forduló

A szombati meccsekről már beszámoltunk. A meccsek zöme azonban ebben a csoportban is vasárnap volt.

Az Előszállás nagy skalpot gyűjtött be, hiszen legyőzte az eddig hibátlan Nagykarácsony csapatát. Az izgalmas találkozón Garbacz Szilárd két góllal vette ki a részét a sikerből.

A Seregélyes-Sárosd II. és a Polgárdi is érdekes meccset játszott. A Polgárdi fél óra alatt négygólos előnyt dolgozott ki a duplázó Horváth Zoltán vezérletével, hogy aztán kis híján elkótyavetyélje azt. Az 57. percben ugyanis már csak 4-3-ra vezetett a Polgárdi. Végül aztán Szabó Márk Marcell és Nánai Marcell is betalált még a hajrá előtt, amire már nem volt válasza a hátrányban lévő gárdának.

A Sárszentmihály és az Apostag meccsén sem unatkozhatott a publikum. A mihályiak Blaski Miklós találatával a hatodik percben vezetést szereztek, ám a duplázó Farkas Erik vezérletével fordított, és 4-1-re elhúzott az Apostag. A miháliyak Blaski révén még a szünet előtt szépítettek, majd a második félidőben Fodor Máté Oszkár duplájával egyenlítettek. A hajrában nem született gól.

A Baracs és az Aba Sárvíz meccse is fordulatos volt. A baracsiak 23 perc alatt kétgólos előnyre tettek szert. Ennek ellenére nem szereztek pontot, hiszen az abaiak a második félidőben megfordították a meccset Glócz Zoltán, Budai József és Kulcsár Zoltán találatával.

2024. szeptember 15. vasárnap 16:30
Előszállás – Nagykarácsony 4-3 (2-1)
Seregélyes-Sárosd II. – Polgárd 3-6 (2-4)
Sárszentmihály – Apostag 4-4 (2-4)
Baracs – Aba Sárvíz 2-3 (2-0)

A tabella állása:
1. Beloiannisz 9p
2. Polgárdi 9p
3. Nagykarácsony 9p
4. Baracs 7p
5. Előszállás 7p
6. Aba Sárvíz 6p
7. Apostag 5p
8. Nagyvenyim 4p
9. Sárszentmihály 3p
10. Lajoskomárom II. 3p
11. Seregélyes-Sárosd II. 1p
12. Kisláng 1p
13. Pákozd 0p

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?