Büntetéscsomag: szurkolói miatt fizethet a Vajta és a Pusztaszabolcs

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Cece az egyik rendezője miatt került bajba. 492 ezer forintra rúg a büntetések összege ezen a héten.

A Cece-Nagylók vármegye hármas mérkőzés rendkívül izgalmasan alakult. A gólgazdag meccset végül a ceceiek nyerték meg a triplázó Kovács Antal vezérletével.

A mérkőzésen azonban nem csak a labda volt a főszereplő, egy rendező sportszerűtlenül viselkedett. Ennek okán a Cece soron következő egy hazai meccsére szövetségi ellenőrt rendelnek ki a klub költségére.

Ennek nyilvánvalóan van tehát anyagi vonzata. Ugyanakkor a ceceiek megúszták további pénzbírság nélkül az esetet.

A szomszédos Vajta viszont fizethet, miután a Vajta-Dég vármegye hármas meccsen két vajtai szurkoló nem fért a bőrébe. A játékvezetőt obszcén kifejezésekkel szidalmazták, aminek meg lett a következménye.

A Vajtát 80 ezer forintos pénzbírságot kapott az eset miatt. Szövetségi ellenőrt ugyanakkor nem rendeltek ki a következő hazai meccsükre.

Az újonc Pusztaszabolcs a Besnyő ellen játszott vármegye hármas bajnokit a hétvégén. A szabolcsiak hasonló büntetést kaptak, mint a vajtaiak.

Történt ugyanis, hogy az egyik fanatikusuk olyan szavakkal illette a találkozó játékvezetőjét, amivel nem lett volna szabad. Ez sem maradt következmények nélkül, a Pusztaszabolcs SC 80 ezer forintról szóló csekket kapott.

A Baracska kapta a legborsosabb büntetési tételeket. Miután az egyesület visszaléptette a felnőtt és az U-15-ös csapatát is a bajnokságtól, 100-100 ezer forintos bírságban részesült.

A Káloz SE 100 ezer forintos büntetést kapott. A káloziak ugyanis visszaléptették az U-13-as csapatukat, amit egyébként nem is lett volna kötelességük indítani, lévén, hogy a vármegye háromban indultak ebben a szezonban.

Színes lapok miatt összesen 32 ezer forintnyi büntetést osztottak ki a csapatoknak a héten. A Sárszentágota vármegye hármas csapatának 5 sárga lap miatt 10 ezer forintot kell perkálnia. Ugyanilyen büntetésben részesült a Soponya öregfiúk együttese. A Sárosd öregfiúk alakulata öt sárga és egy piros lap miatt 12 ezer forintos bírságot kapott.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?