Vármegye egyes csapathoz igazolt Balogh László

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A klasszis támadó és a Főnix útjai elváltak, a szemfüles focidrukkerek már ki is szúrhatták, hol folytatja.

A 36 esztendős Balogh László az előző idényben a Főnix színeiben rúgta a bőrt a Fejér vármegyei első osztályban. Személyében természetesen nem egy saját nevelésű játékosról van szó.

Az adatbankban bejegyzett első mérkőzéseit a Paks SE színeiben játszotta még a 2006/2007-es idényben a Liga Bajnokságban. Ezt követően a BFC Siófok II. csapatában futballozott egy szezont az NB III-ban.

Ezt követően útja a Bölcskei SE-hez vezetett, ahol két idényt töltött. második szezonjában megnyerte a csapattal a Tolna vármegyei első osztályt, a sikerhez 16 góllal járult hozzá.

Ettől kezdve szinte minden idényben ontotta a gólokat. Lehúzott három szezont a Sárszentmiklós színeiben, ám a Fejér vármegyei első osztályú együttessel sok babér nem termett számára.

Ezt követően Iváncsára igazolt, ahol valóságos legendává vált. Első idényében 28 meccsen 31 gólt rúgott, az iváncsaiak meg is nyerték a vármegyei első osztályú bajnokságot.

A 2014/2015-ös szezonban 30 bajnoki mérkőzésen 44 találatig jutott, az Iváncsa pedig ismét megnyerte a vármegyei első osztályt. Miután akkor sem léphetett fel a gárda az NB III-ba, a rákövetkező évadot is behúzták az iváncsaiak. Akkor 29 meccsen 37 gólig jutott Balogh.

A 2016/2017-es idényben zsinórban negyedszer lett bajnok az Iváncsa a vármegye egyben. Balog 26-szor lépett pályára a pontvadászatban, 29-szer köszönt be. Ekkor azonban már kivívta az osztályozón az NB III-as tagságot az együttes.

A 2018/2019-es idényben a harmadosztályú bajnokság hetedik helyén zárt az Iváncsa. Balogh 26 meccsen jutott szóhoz, ezeken 18 gólig jutott.

Az ismert okok miatt félbeszakított csonka szezont követően a 2020/2021-es bajnokságban 28 meccsen 10 alkalommal zörgette meg az ellenfelek hálóját a gólzsák, az iváncsaiak pedig bajnokok lettek. Maradtak azonban az NB III-ban.

A következő idényben 36 bajnoki mérkőzésen 15 gólt ért el Balogh, az Iváncsa pedig hetedik lett. A következő szezont Móron kezdte meg, ahol 15 meccsen csak kétszer talált be, majd félélvkor csatlakozott a Főnixhez. A fehérváriakkal a második helyen zárta a vármegye egyes pontvadászatot, 12 találkozón 14 gólt ért el.

Ahogyan írtuk, a legutóbbi idényben is a Főnix tagja volt. 28 meccsen 22 gólig jutott, amivel a csapat legeredményesebbje volt. A gólkirályi címről három találattal maradt le.

A mostani szezonban játszott már négy meccsen az NB III-ban szereplő Főnix színeiben. Egyetlen találkozón volt csupán kezdő, gólt pedig nem szerzett.

Utoljára augusztus 18-án a Szekszárdi UFC ellen elvesztett bajnokin lépett pályára a Főnixben. Azóta átigazolt Csórra.

A csóriak Ercsi elleni találkozóján már pályára is lépett. A 25. percben a megsérült Junior Joaz helyén vetette be őt az edzője.

Nyitókép: Olvasói fotó

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?