Vármegye III: Hátrányból nyert a Csókakő, magabiztosan győzött a Pusztavám

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Három vármegye hármas mérkőzést játszottak vasárnap.

Egyedül a vármegye hármas nyugati csoportban pattog még a labda. Ide ugyanis a többi csoporttal ellentétben nem 6, hanem 8 csapatot osztottak be. Más kérdés, hogy nagyon úgy fest, hamarosan eggyel csökken a résztvevők száma.

A Pusztavám mindhárom pontot megszerezte a Pátka otthonában. Az első félidőben kétgólos előnyre tettek szert Kis Viktor Lázárék, végül két góllal nyerték a meccset.

Mindössze egyetlen gól született a Söréd és a Lovasberény meccsén. A mindent eldöntő találatot Kaufmann Martin jegyezte a negyedik percben.

Az Iszkaszentgyörgy az első félidőben Balla Tamás góljával megszerezte a vezetést Csókakőn. A szünet után azonban az iszkaiak öngólt vétettek. A hajrában a csókakőiek akarata érvényesült: előbb Szabó Szilárd, majd Kovács Attila talált be.

A Magyaralmás és a Feketehegy-Szárazrét mérkőzését a fehérváriak hibájából nem játszották le. Csongrádi Ferenc csapata az első két bajnoki meccsére nem állt ki, ha a soron következő találkozóját sem játssza le a gárda, akkor kizárják őket a bajnokságból.

Vármegyei III. osztály Nyugat Felnőtt 2. forduló
Pátka II. – Pusztavám 1-3 (0-2)
Söréd – Lovasberény 1-0 (1-0)
Csókakő – Iszkaszentgyörgy 3-1 (0-1)

A bajnokság állása:
1. Pusztavám 6p
2. Söréd 6p
3. Magyaralmás 4p
4. Csókakő 3p
5. Lovasberény 1p
6. Iszkaszentgyörgy 1p
7. Pátka II. 1p

Nyitókép: Pixabay
8. Feketehegy-Szárazrét 0p

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?