Vármegye I: Botlott a Dunaújváros, idegenben győzött a Csór

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Érdekes eredmények születtek a szombati játéknapon. A Mór és a Sárosd is négyet vágott.

A vármegyei első osztály második fordulójában szombaton négy mérkőzést rendeztek. A Kápolnásnyék és a Dunaújváros meccse nem volt túlságosan eseménydús. Gól nem született a találkozón, a sárga lap is csak négyszer villant.

Kápolnásnyék – Dunaújváros 0-0

Jóval izgalmasabb volt az Ercsi és a Csór összecsapása. A csóriak már a harmadik percben előnybe kerültek, miután Harangozó Márton beadásából Kásler Bence szerzett gólt.

A félidő derekán történt egy gólváltás: Lakakisz Nikolaosz fejesével egyenlített az ercsi, majd Báles István középre tett labdáját Harangozó Márton pofozta a hálóba, így két perc múlva ismét a csóriak vezettek. A szünetig az állás nem változott.

A hajrában Zs. Nagy Balázs cselezett ki két védőt, majd megzörgette a hálót, így már két gólra nőtt a Csór előnye. A hosszabbításban Báles Zsigmond a kifutó kapus mellett a saját kapujába fejelte a labdát, ám így is nyert Pécsi László csapata.

Ercsi – Csór 2-3 (1-2)

A Mór a nyolcadik percben megszerezte a vezetést Móron Végvári Ádám szemfüles találatával. A piros-feketék rutinos játékosa egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után talált a hálóba.

Bő fél órányi játékot követően egy kapu előtti kavarodást követően Lehota Viktor Máté kotorta a kapuba a labdát. Kétgólos móri előnnyel cseréltek térfelet a csapatok.

A Bodajknak óriási sansza volt a második félidő elején a szépítésre, Varga Róbert Tibor azonban ziccerben kapufát lőtt. A hajrát jobban bírták erővel a móriak, akik előbb Hajdu Milán, majd Varga Balás révén is betaláltak.

Bodajk – Mór 0-4 (0-2)

A Sárosd a papírformának megfelelően magabiztosan verte az újonc Adony együttesét. A minden hájjal megkent Majláth Henrik az első félidőben értékesített egy büntetőt, majd a második játékrész első felében két akciógólt is szerzett, így klasszikus mesterhármast ért el.

A hajrá elején a csereként pályára lépő Paksi Patrik is feliratkozott a gólszerzők listájára. Az adonyiak ezen a napon nem tudtak betalálni.

Sárosd – Adony 4-0 (1-0)

Holnap három mérkőzés lesz, közülük a legizgalmasabb találkozó minden bizonnyal az Ikarus-Maroshegy otthonában lesz.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?