Meglepő átigazolás: Tóth Balázs távozott a Fehérvár FC csapatától

Magyar foci
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Külföldön folytatja karrierjét.

A magyar válogatottba ismét bekerült Tóth Balázs nem a Fehérvár FC színeiben folytatja karrierjét. Erről csapata honlapja számolt be egy órával ezelőtt.

A 26 éves portást 2023 augusztusában vette kölcsön a fehérvári együttes felcsúti vetélytársától. Első idényében 30 bajnoki találkozón védett, 13 mérkőzésen pedig nem kapott gólt.

Ő volt a Fehérvár FC legfoglalkoztatottabb játékosa. A statisztikák szerint 2700 percet töltött a pályán.

Rengeteg bravúrt mutatott be, amivel nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy a Fehérvár FC ha a dobogóról végül le is maradt, de kiharcolta a nemzetközi kupaszereplést. Többször volt a hónap kapusa is.

Május végén a Fehérvár FC élt az opciós vásárlási joggal. Az új szezon eddigi összes tétmeccsén kezdőként számított rá Pető Tamás vezetőedző, most azonban új kihívások várnak Tóth Balázsra.

A kiváló kapus az angol másodosztályban szereplő Blackburn Rovers FC hálóőre lesz. A két klub már megállapodott az átigazolásáról.

Az adminisztratív teendők még hátra vannak, ugyanakkor a klubváltás már tényként kezelhető. A fehérvári csapat megköszönte a kapus klubért végzett munkáját, és pályafutása további szakaszához sok sikert kívánt.

A Fehérvár FC szurkolói érthető módon csalódottak. Többen azt írták a klub közösségi oldalán, hogy így borítékolhatóan ki fog esni az együttes az NB I-ből.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?