Romba dőlnek a feketehegyiek álmai? A megszűnés szélén a csapat

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nagyon úgy fest, idénybeli harmadik tétmeccsére sem áll ki a székesfehérvári együttes.

Nemrég megírtuk, hogy a Baracska felnőtt férfi csapata visszalépett a vármegye hármas bajnokságtól. Az a csoport, amelyben eredetileg szerepeltek volna így már csak öt együttest számlál, ami azt jelenti, hogy ősszel annak az öt együttesnek mindössze nyolc bajnoki mérkőzése lesz.

Nem a baracskai az egyetlen felnőtt férfi csapat, amely visszaléphet a pontvadászattól. Nagyon úgy fest, hogy a Feketehegy-Szárazrét együttese is erre a sorsra juthat.

A vármegye hármas nyugati csoportban szereplő alakulatnak az első tétmérkőzése elmaradt. A kupában a Csór ellen kellett volna játszania az újonnan megalakult együttesnek, de nem vállalta a játékot létszámhiány miatt.

A gárda az első bajnoki mérkőzésére sem állt ki. A Söréd számára még a nyitóforduló előtt jóvá is írták a mérkőzés három pontját 3-0-ás gólkülönbséggel.

Most hétvégén a feketehegyiek a Magyaralmás otthonába utaznának vendégségbe. A találkozóra szeptember 1-jén, vasárnap 16:30-tól kerülne sor Magyaralmáson.

A találkozót azonban a jelek szerint nem fogják megrendezni. Az adatbankban látható, hogy a mérkőzéshez nem rendeltek játékvezetőket, ami egyértelmű jele annak, hogy az ütközetet nem fogják lebonyolítani.

Pedig a Feketehegy SE közösségi oldalán hosszú ideig hirdetés is futott. “Új szakmai vezető, új kezdet” – ez volt a poszt címe.

Ebben azt írták a fehérváriak, hogy Csongrádi Ferenc irányításával készül a vármegye hármas felnőtt csapat a bajnokságra. Úgy fest azonban, hogy nincs elég játékosa a gárdának.

Mindez azt jelenti, hogy a feketehegyieknek már csak egy húzásuk maradt. Ha a harmadik fordulóban a Csókakő ellen sem állnak ki szeptember 7-én, akkor kizárják őket a bajnokságból.

Ez igen kellemetlen lehet a fehérvári együttesnek. Ezért ugyanis még büntetés is jár, 100 ezer forintos bírság jár azért, ha valaki nem teljesíti azt, amit a szezon elején vállalt, azaz nem fejezi be a bajnokságot.

A vármegye hármas nyugati csoportban minden jel szerint hét csapat küzdhet majd a felsőházba jutásért. Persze nincs garancia arra, hogy a többi együttes közül nem fogja időközben bedobni valaki a törölközőt.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?