Vármegye I: 12-t vágott a Csór, hátrányból nyert a Sárbogárd

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Kápolnásnyéken csak egyetlen gól született.

A bajnoki címre pályázó Sárbogárd nem tudta bevenni az első félidőben az Ikarus-Maroshegy hálóját. Sőt, a szünet után Fi László góljával a fehérváriak kerültek előnybe.

A hajrában viszont már a bogárdiak akarata érvényesült. Előbb Tóth Patrik Krisztián egyenlített a 70. percben, majd Horváth Attila duplázott az utolsó minutumokban.

Sárbogárd – Ikarus-Maroshegy 3-1 (0-0)

A Csór rendkívül magabiztosan gyűjtötte be a három pontot hazai pályán a Bodajk ellen. Az első félidőben háromgólos előnyt épített ki a vendéglátó.

A szünet után azonnal négyre növelték előnyüket a csóriak, majd pár percre kiállították a bodajkiak egyik játékosát, és büntetőhöz is jutott a Csór.

Innentől már csak a különbség mértéke volt a kérdés. Végül egy tucat gólig jutottak a csóriak, Lopes Da Silva Junior Joaz három góllal vette ki a részét csapata sikeréből.

Csór – Bodajk 12-0 (3-0)

Kápolnásnyéken viszont nem potyogtak a gólok. A helyi csapat és a vendég Mezőfalva összecsapásán mindössze egy találat született.

Ezt a 32. percben a hazai publikum nagy örömére Varga József szerezte. Sok mindent nem kellett feljegyeznie a játékvezetőnek a cseréken kívül, csak egy sárga lapot osztott ki, azt a gólszerző kapta.

Kápolnásnyék – Mezőfalva 1-0 (1-0)

Holnap is lesz egy mérkőzés, méghozzá az újonc Adony otthonában. A hétvégi Magyar Kupa forduló miatt három találkozót viszont novemberre halasztottak.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?