Vármegye III: Kezdődik az egyik csoportban a bajnokság, de egy meccs máris elmarad

Fejér megye
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nem áll ki első meccsére a Feketehegy-Szárazrét.

Aki rendszeresen böngészi a közösségi oldalakat, az rendre belefuthatott a Feketehegy-Szárazrét hirdetéseibe. Az oldal jelenleg már nem jelenít meg hirdetéseket a nyilvánosan elérhető Hirdetéstár szerint, ám korábban több ezer forintot elkölthetett a klub az “Új szakmai vezető, új kezdet” című posztjuk promótálására.

Ebben arról írtak, hogy Csongrádi Ferenc irányításával készül a vármegye hármas csapat az új szezonra. A csapatánál azonban létszámgondok lehetnek, hiszen a Fejér Vármegyei Kupára nem állt ki az együttes.

A probléma komoly lehet, hiszen a fehérváriak az első bajnoki mérkőzésüket is feladták. Szombaton meccseltek volna a Söréddel, a találkozó azonban nem kerül megrendezésre.

Az adatbankban már szerepel a végeredmény, 3-0-ás gólkülönbséggel jóváírták a meccset a sörédiek számára. Ez akkor szokott megtörténni, ha egy együttes előre jelzi: nem fog tudni kiállni egy találkozóra.

A többi meccset azonban megrendezik a csoportban a hétvégén, legalábbis a tervek szerint. Három találkozóra kerülhet sor, egyre szombaton, kettőre pedig vasárnap.

Szombaton a Pusztavám számára papíron nem okozhat gondot a Csókakő legyőzése. A csókakőiek azonban kis híján megtréfálták a kupában a vármegye egyes Bodajk együttesét, így nem lehet előre lefutott mérkőzésről beszélni ezen párosítás esetében sem.

Vasárnap a legutóbbi idényben ezüstérmes Iszka azt a Magyaralmást fogadja, amely önként lépett vissza a vármegye kettőtől. Jó kis csörte lehet a két gárda összecsapása.

Két újonc egymással fog megmérkőzni ezzel párhuzamosan Lovasberényben. A helyi együttes a pátkaiak második számú alakulatát látja majd vendégül.

Vármegyei III. osztály Nyugat Felnőtt 1. forduló

2024. 08. 24. szombat 17:00
Pusztavám – Csókakő

2024. 08. 25. vasárnap 17:00
Iszkaszentgyörgy – Magyaralmás
Lovasberény – Pátka II.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?