Kupaszombat: Vármegye egyes csapatot vert a Bakonycsernye, győzött a Mór

Fejér megye, Fejér Megye Magyar Kupa
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Mutatjuk, mi minden történt szombaton.

Bravúrt ért el a Csernye

Bakonycsernyén soha nem nyert még tétmérkőzésen a Csór, így a csernyeiek optimistán várhatták az összecsapást. A találkozó elején a csóriak akarata érvényesült.

Harangozó lépett ki a negyedik percben, majd a ziccert értékesítette, így vezetett a Csór! A gólszerző szabadrúgásába négy perccel később Vass ért bele, a labda a kapufa érintésével jutott a gólvonal mögé, 0-2 volt ekkor már az állás.

A szünet előtt szerzett még egy lesgólt a Csór, ám érvényes találat nem született. Maradt tehát a 0-2.

A szünet után óriási lehetősége volt a csóriaknak arra, hogy eldöntsék a továbbjutás sorsát. Zs. Nagy azonban óriási lehetőséget puskázott el, büntetett is a Csernye.

Az 52. percben Lattenstein távoli bombája utat talált a hálóba, így egy gólra csökkent a csapatok közötti különbség. Ezt követően Joaznak volt két lehetősége, egyikkel sem tudott élni.

Egy kontrát követően Finta utolsó emberként szabálytalankodott Kellerrel szemben, amiért járt a piros lap. A szabadrúgást Osgyán váltotta gólra, így máris 2-2 volt az állás.

A 77. percben Csányit ugratta ki Molnár, aki hosszasan vezette a labdát, majd a hosszú sarokba lőtt, 3-2-re vezetett ekkor a Csernye. Több gól nem született, a vármegye kettes csapat bravúrjával ért véget a találkozó.

Bakonycsernye – Csór 3-2 (0-2)

Hozta a kötelezőt a Mór

A legutóbbi kiírásban döntőig jutó móriak annak a Mánynak az otthonában látogattak, amely bravúrral kiütötte az előző körben a Martonvásárt. Sokáig érintetlenek maradtak a hálók.

A 24. percben Lehota ellen szabálytalankodtak a büntetőterületen belül. A 11-est a sértett váltotta gólra.

Egy perccel a szünet előtt Kocsis ugrott ki ziccerben. Nem remegett meg a lába, így két gól volt a csapatok között a különbség a szünetben.

A folytatásban sokáig nem láthatott gólt a publikum. Egy perccel a rendes játékidő vége előtt Szekeres lőtt középre élesen egy labdát, egy mányi játékos szerencsétlenül ért bele, így talált utat a hálóba.

Rögtön a középkezdést követően megszerezte a labdát a Mór. Varga szemfüles volt, és néhány lépésre a felezővonaltól kapura lőtt, a játékszer a mányi hálóőr fölött a kapuban kötött ki.

Mány – Mór 0-4 (0-2)

Ma újabb mérkőzések lesznek a Fejér Vármegyei Kupában, a sorsolás ide kattintva érhető el.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?