Kizártak egy továbbjutó csapatot a Fejér Vármegyei Kupából

Fejér megye, Fejér Megye Magyar Kupa
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Jogosulatlanul szerepeltettek egy játékost, de lebuktak.

Mint ismert, az Apostag az új szezonban a Fejér vármegyei másodosztályban fog szerepelni. A Bács-Kiskun vármegyei csapat tehát a Herceghalomhoz hasonlóan nem ott vadászik a pontokra, ahol területileg illetékes volna.

A gárda szerepel természetesen a Fejér Vármegyei Kupában is, ahol minden felnőtt csapattal rendelkező klubnak kötelező csapatot indítania. Így tett az Apostag is.

2024. augusztus 4-én 17:30-kor Alapon vendégeskedtek az apostagiak. A találkozó a pályán 2-4-es eredménnyel ért véget.

Ez papíron azt jelentette, hogy a vármegye hármas Alapnak már az első kört követően véget értek a kupaküzdelmek. Az Apostag továbbjutott a második körbe, ahol a Dunaújvárost kapta ellenfélként.

Csakhogy időközben az Alap óvást nyújtott be. A Veresnybizottság jogosnak ítélte az alapiak óvását.

Az apostagiak vétsége az volt, hogy jogosulatlanul szerepeltettek egy játékost a kupameccsen. Ilyenkor mérlegelésnek helye nincs.

A találkozó eredményét törölték, a továbbjutó így nem az Apostag, hanem az Alap. A meccset ugyanis 3-0-ával jóváírták az Alap számára.

Az óvást a Versenybizottság helybenhagyta, az óvási díjat visszatéríti. Gelencsér Zsoltot, az Apostag csapatvezetőjét jogosulatlan játékos szerepeltetése miatt írásbeli megrovásban részesítették.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?