Változások a Lepsény háza táján: négyen távoztak, hárman érkeztek

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A csapat már hetek óta készül az új szezonra.

Több kulcsjátékos is távozott

Egy szezon után távozott Lepsényből Zsidó Norbert, a csapat kapusa. A 28 esztendős hálóőr a Sárszentmihály csapatához igazolt.

Távozott az LMSK-tól Vajda Zoltán Levente is, aki szintén meghatározó tagja volt a gárdának. A 17 esztendős labdarúgó a vármegye egyben szereplő Enyingnél folytatja. A kupameccsen kezdőként jutott szóhoz, a sors fintora, hogy volt csapata, a Lepsény ellen játszott. A fiatal futballista két gólt is szerzett az összecsapáson.

Az a Király Dávid Ferenc is eligazolt, aki a legutóbbi fél szezont töltötte a Lepsénynél. Azt nem lehet tudni, a 25 éves futballista hol folytatja.

Kassai Csaba György, aki az előző idényben mindössze 40 percet töltött pályán egyetlen bajnoki mérkőzésen az LMSK színeihez, ugyancsak klubot váltott. Ő a vármegye kettes Polgárdihoz igazolt.

Három játékos érkezett

Fiatal kapust igazolt az LMSK Horgosz Ágoston Marcell személyében. A mindössze 16 esztendős hálóőr legutóbb a MÁV Előre FC Főnix U-16-os csapatának tagja volt, ám többnyire a kispadon foglalt helyet.

Nem lehet ismeretlen a lepsényiek számára Iliás Lajos, aki korábban éveken át rúgta már a bőrt Lepsényben. A 27 éves játékos legutóbb Polgárdin futballozott, jobbára csereként számítottak rá.

A 25 esztendős Kiss Róbert az előző idényt a Tác-Csősz színeiben játszotta le, ahol a kezdőcsapat oszlopos tagja volt. Mostantól a Lepsény színeiben futballozik majd.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?