Vármegye II: Parádézott a Csernye és a Csurgó, botlottak a móriak

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Volt meglepő eredmény bőven a vármegye kettő szombati játéknapján.

Vármegyei II. osztály Észak Felnőtt 10. forduló

Remekül kezdett a Herceghalom otthonában a Fehérvárcsurgó. A 8. percben Herczeg Dominik, a 11. minutumban Varga László köszönt be. Herczeg a második játékrészben szerzett még két gólt, miközben a Pest vármegyei csapat egyet sem, így meglepetésre leiskolázták a csurgóiak a Herceghalom együttesét.

Sejteni lehetett, hogy a Bakonycsernye nyerni fog a Magyaralmás ellen, a kérdés a különbség mértéke volt. Nos, a csernyeiek kiszolgálták közönségüket, és szép számmal termelték a gólokat.

A góllövésben Fodor Krisztián járt az élen. A csernyeiek 29 éves futballistája egymaga 5 gólt szerzett a mérkőzésen, négyet akcióból. Ez volt a Csernye szezonbeli tizedik sikere.

A Mány-Csabdi alaposan meglepte az esélyesebb móriakat, és Palkovics Viktor góljával előnnyel vonult szünetre a vendég csapat. A második játékrész elején Siha Dávid kettőre növelte az esélytelenebb együttes előnyét.

A móriak aztán megrázták magukat, és szűk húsz percen belül egyenlítettek. Előbb Fazekas Zalán, majd Molnár Máté volt eredményes. Végül megosztoztak a pontokon a csapatok, ami mindenképp meglepetésnek számít.

2023. november 4. szombat 13:30
Herceghalom – Fehérvárcsurgó 0-4 (0-2)
Bakonycsernye – Magyaralmás 7-1 (5-0)
Mór II. – Mány-Csabdi 2-2 (0-1)

A tabella élmezőnyének állása:
1. Bakonycsernye 30p
2. Mór II. 20p
3. Puskás Akadémia III. 18p

Vármegyei II. osztály Dél Felnőtt 10. forduló

Fordulatos mérkőzést játszott egymással a Beloiannisz és a Sárosd II. Az első félidő végén Lepsényi József értékesített egy büntetőt, így a hazaiak vonulhattak előnnyel szünetre.

A második játékrész elején Dvéri Zsolt góljával egyenlítettek a sárosdiak. Kovács Andor azonban három perc múlva újra előnyhöz juttatta a Beló csapatát.

Ekkor még nem volt vége a fordulatoknak. A sárosdi Vachler Barnabás előbb a 65. percben értékesített egy büntetőt, majd a 74. minutumban bevitte a győztes találatot.

2023. november 4. szombat 13:30
Beloiannisz – Sárosd II. 2-3 (1-0)

A tabella élmezőnyének állása:
1. Adony 20p
2. Baracs 20p
3. Polgárdi 16p

Nyitókép: Bakonycsernye

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?