Megye II: Bajnok a Pátka!

Fejér megye, Fejér Megye II
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Pátka abban a tudatban lépett pályára a Pákozd ellen, hogy amennyiben győzni tud, saját szurkolói előtt ünnepelheti meg bajnoki címének bebiztosítását. A pátkaiak nem hibáztak, kiütötték a Pákozd csapatát!

A pátkaiak 67 pontot gyűjtöttek 26 forduló alatt, így már csak három egységre volt szükségük ahhoz, hogy se a 61 pontos Bakonycsernyének, se 60 pontos, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Mánynak ne legyen sansza befognia őket. Középmezőnybeli ellenfelüket, a Pákozdot ősszel 3-0-ra győzték le idegenben, hazai pályán is egyértelmű esélyesek voltak.

Cseh Roland sípszavára indult útjára a labda a szép számú nézőtábor előtt, kellemes időjárási körülmények között. A hazaiak már az első félidőre négygólos előnyre tettek szert, melyet a második félidőben még sikerült egy újabb góllal növelni, így 5-0 lett a vége. Krell Tamás mesterhármast jegyzett, a játékos-edző Takács Viktor pedig duplázott. Kezdődik a fieszta Pátkán, a csapat egy fordulóval a bajnokság vége előtt kiharcolta, hogy a megyei első osztályban indulhasson jövőre!

Pátka – Pákozd 5-0 (4-0)
Pátka, vezette: Cseh Roland (Körner Viktor, Ring Kevin)

Pátka: Csikesz (Denke B.) – Orosz, Füri, Fülöp, Farkas G., Takács V. (Kovács Z.), Sinka (Szakács), Krell, Rózsa (Prill), Nagy F. (Denke O.) Vezetőedző: Takács Viktor
Pákozd: Nagy T. – Pőcze Sz., Rideg (Orbán), Galambos, Nyusa (Igari), Hollósi, Pőcze B., Csík, Rothauszki, Schultz, Szabó B. (Andorka) Vezetőedző: Andorka Péter

Gól: Krell (19′, 43′, 50′), Takács V. (22′, 29′).
Sárga lap: 2-0

fdm2oszctab160522

patka160522csapatkepPátka 2015/2016

Ajánlott cikkek:

Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Kapcsolódó cikkek